Sataa, sataa ropisee.

Hei ja Moi Parhaimmat Asiakkaamme!

Perumme edellisen postauksen, jossa olemme luvanneet olla auki satoi tai paistoi. Sinnikkäästi tätä kokeilimme kesäkuun ajan ja nyt olemme tulleet siihen tulokseen ettei siinä ole järkeä. Ehkä vielä joskus, jos saamme jonkun säänkestävän ratkaisun… never say never.

Jatkossa, jos sateita ja myrskyjä ilmaantuu laitamme luukut kiinni. Yritämme asiasta infota parhaamme mukaan ettette tule turhaan oveen kolkuttelemaan. Pienestä sateesta emme kuitenkaan hätkähdä.

Mistä tiedätte miten olemme auki? Pääsääntoisesti noudatamme aukioloaikoja ma-su klo 10.30-21.  Sateen sattuessa olemme kiinni, tilanne kannattaa tarkastaa soittamalla numeroon 050- 573 0250 tai 040-7752662.

Kiitos kaikille jo käyneille ja tervetuloa uudelleen! Myös uudet tuttavuudet tervetuloa!