Pitopalvelu

Ravintola Hetken pitopalvelu järjestää juhla- ja kokoustarjoiluja sekä omissa että asiakkaan valitsemissa tiloissa. Suunnittelemme tarjottavat yhdessä asiakkaan kanssa tai voitte valita valmiista kokonaisuuksista. Juhlamenu voi olla perinteinen pitopöytä karjalanpaisteineen tai teemamenu esimerkiksi 60-luvun tyyliin tai itämaisin vivahtein.

Ruoka on juhlien kohokohta, jota todella odotetaan. Ravintola Hetken keittiötiimi suunnittelee ja toteuttaa juuri sinun toiveidesi mukaiset juhlat. Autamme teeman valinnassa ja toteutamme tarjoilut ja pöydän koristelut sovitun teeman mukaisesti.

Ravintola Hetken omassa ravintolasalissa on tilaa 50 hengelle, mutta tarvittaessa voimme toteuttaa juhlat 150 hengelle asiakkaan valitsemassa tilassa Sisä-Savon alueella.

 

Esimerkkimenuja:

Rautalampi Menu

ETELÄ-KONNEVEDESTÄ
Muikku Toast
Ruisleipää Savumuikulla ja Vuolukermalla
Kirjolohen Mätiä
Mummon Kurkkua
Marinoitua Punasipulia

PELLOILTA JA METSISTÄ
Ylämaankarjaa Black & White
Ylämäänkarjan ulkofilettä
Nokkosella Maustettua Sieni-Perunakakkua
Nauriita
Punaviinikastiketta Ja Peltolan Blue-kastiketta

MAKEITA MARJOISTA VILLILLÄ TWISTILLÄ
3 Vuoren Kierros
Mesiangervokakkua ja Mansikkasorbettia
Sitruunapossea ja Tervaa
Valkosuklaakuppi ja Mustikkakreemiä

 

Kesäinen juhlamenu

Mansikkaista vihersalaattia
Tomaatti-sipulisalaattia
Perunasalaattia Hetkittäin
Caesarsalaattia

Keitettyjä perunoita
Sinappisilliä
Lämminsavulohta & cremé fraiché -kastike villiyrtein
Kanaa sweet&chilikastikkeessa
Hetken lihapullia
Paahtopaistia
Dippikastikkeita lihalle

Ruisleipää ja Hetken patonkia sekä levitteet
Kotikaljaa, maitoa, mehua

Täytekakkua oman maun mukaan
Kahvia ja teetä

 

Perinnemenu

Punajuurta ja suolakurkkua
Vihreää salaattia ja Hetken kastiketta
Sienisalaattia
Vempan kylmäsavulohta ja marinoitua punasipulia

Keitettyjä perunoita
Uunijuureksia
Karjalanpaistia ja puolukkahilloa

Ruisleipää, vaaleaa leipää ja levitteet
Kotikaljaa, maitoa, mehua

Täytekakkua oman maun mukaan
Kahvia ja teetä

Tilaa pitopalvelu tai kokoustarjoilu käymällä ravintolassamme,
sähköpostilla tai puhelimitse: 050 4521519