Leivonnaiset ja retkieväät

Leivomme keittiössämme erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, kuten voileipäkakkuja, patonkeja, piiraita, täytekakkuja ja pullaa. Valmistamme niin perinteisiä suomalaisia leivonnaisia kuin kansainvälisiä herkkuja. Meiltä voit tilata tarjottavat kokouksiin, illanistujaisiin ja perhejuhliin.

Ravintola Hetken pihasta on noin 10 km:n matka Etelä-Konneveden kansallispuiston patikointireiteille. Rautalammin kirkonkylältä lähtee myös kaksi melontareittiä, toinen Hankaveden rannasta Toussunlinnan kalliomaalauksille ja Kartanon kierros –melontareitti Äijäveden puolella. Ennakkotilauksella saat meiltä mukaan retkieväät luontoretkelle tai piknikille. Tilaus tehtävä 2 päivää aikaisemmin.

Valikoimistamme löytyvät Patikka-Patonki ja Reissu-Muikku. Eväät ovat artesaanieväitä eli ne ovat käsintehty juuri Sinulle paikallisista raaka-aineista luontoa kunnioittaen. Pakettiin kuuluu myös Tolmulan Tilan marjamehua (melkein sokeriton, lisäaineeton) sekä kahvia. Suosittellemme tuomaan oman termarin ja mehupullon niin ei tarvitse palauttaa astioita retkeilyn jälkeen meille. Annamme panttia vastaan paketin astioineenkin mukaan. Huom! Tilaus tehtävä 2 päivää aikaisemmin. Kysy tarjous isommille ryhmille.

Yhteisyössä: Hankavesi Highlander, Peltolan, Latsinmäen puutarha, Kalastaja Joni Matilainen, Konneveden leipomo, Tolmulan tila ja äiti.

Patikka-Patonki:

Hetken Patonkia, Ylämaan Karjaa Hankaveden Rannoilta, Peltolan Blue-juustoa, Tomaatti-Raparperihilloketta

Reissu-Muikku:

Mannisen Ruisleipää Konnevedeltä ja Savumuikkumoussea

Hinnat:

  • Patikka-Patonki 10 e
  • Reissu-Muikku 6 e
  • Mehua 3 e/hlö
  • Kahvi santsikupilla 3e/hlö
  • koko paketti 18 e/hlö

 

 

 

 

Tilaa retkieväät kätevästi tilauslomakkeellamme. Tilaus tehtävä 2 päivää aikaisemmin.
(tee tilaus puhelimitse numerosta 050 4521519)