Metsäruokailu

Avotulen lämmöllä loihdittu, kauniin metsämaiseman äärellä tarjoiltava metsäruokailu ravitsee niin mieltä kuin kehoa. Paikallisista raaka-aineista, ekologisuutta vaalien kasattu menu valmistuu joko Hetken kokkien käsissä tai heidän johdollaan, yhdessä tehden. Millainen metsäruokailu sinun seurueellesi maistuisi?

 

Mitä?

Metsäruokailu on kokonaisvaltainen elämys. Retkeilemme yhdessä helppokulkuisia reittejä retkipaikallemme (yleensä laavu) missä valmistamme herkullisen aterian nauttien samalla metsän rauhasta. Halutessanne voitte vain seurata aterian valmistumista ja jättää sen meidän tehtäväksemme tai voimme tehdä aterian yhdessä.  Tärkeä osa kokemusta on se, että kerromme mielenkiintoisia tarinoita sekä ruokiin ja retkiympäristöömme liittyen.

Tyypillisesti menuun kuuluu alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka kahveineen. Menuja suunnitellessamme suosimme parhaamme mukaan ekologisia arvoja ja suosimme paikallisia raaka-aineita. Myös erikoisaruokavaliot huomioidaan tietenkin.

Kenelle?

Metsäruokailu sopii hyvin esimerkiksi työporukoiden virkistyspäivään tai vaikka syntymäpäivien ohjelmaksi. Elämysretken kesto on 3-4 tuntia. Sopiva ryhmäkoko metsäruokailuun on 10-20 hlö.

Missä?

Parhaat paikat metsäruokailulle tunnemme kotiseudultamme Rautalammilta, Jyväskylän ja Kuopion keskivälistä. Yleensä metsäruokailut järjestetään laavulla, keskellä metsää. Tarkan paikan valitsemme  vuodenajasta ja ryhmän koosta sekä toiveista riippuen.

Voimme järjestää metsäruokailun myös muilla paikkakunnilla, toivomassasi paikassa.